ja sam nesto iskombinovao gledaju ci vise raylicitih ugovora, nesto sam i izbacio pa reko da vidite jel valja:
UGOVOR O ZAKUPU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA KORIŠĆENJE
BEZ NAKNADE
Zaključen dana XXX god između zakupodavca ----------- JMBG , s jedne i zakupca --------------------JMBG, s druge strane, a na sledeći način:
Član 1.
Zakupodavac ------------- daje pod zakup zakupcu ---------------------- svoje poljoprivredno zemljište, i to sledeće parcele:
Broj parcele ---- , K.O. -----, površine 19738 m2, sa udelom 13802/19738 m2 .
Broj parcele----, K.O. -----, površine 3534 m2, sa udelom 1178/3534 m2.
Broj parcele ----, K.O. -----, površine 11089 m2, sa udelom 4620/11089 m2.
Član 2.
Zakupac je individualni poljoprivredni proizvođač koji se bavi ratarskom proizvodnjom.
Član 3.
Zakupodavac daje svoje poljoprivredno zemljište opisano u članu 1ovog ugovora na korišćenje bez nadoknade, a zakupac uzima na korišćenje opisano zemljište, sve u cilju da zakupac na poljoprivrednom zemljištu koje je predmet ovog ugovora radi ostvarenja dobiti organizuje ratarsku proizvodnju.
Član 4.
Poljoprivredno zemljište opisano u članu 1 ovog ugovora se daje bez nadoknade na period on 10 godina, počev od dana zaključenja ovog ugovora. Vlasnik zemljišta zadržava pravo prevremenog raskida ovog ugovora.
Član 5.
U slučaju spora stranke ugovaraju nadležnost opštinskog suda u --------------------.
Član 6.
Ovaj ugovor je sačinjen na osnovu saglasnih izjava volja ugovornih strana, te ga stranke u znak prihvatanja i odobrenja svojeručno potpisuju.
Zakupodavac Zakupac