borkov
Član
Provericu opet, jel ima leka protiv te napasti?
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da. Primetio sam danas jednu misleći isprva da je pčela. Bilo mi čudno što se onako zakacila za cvet. Sad kad sam uporedio fotografije sa neta prepoznao sam je. Insekticidi ne dolaze u obzir.. 21 dan karence ce se preklopiti sa prvim branjem, tako da...Rade pcele al se pojavila i rutava buba jede cvetove.
Da. Primetio sam danas jednu misleći isprva da je pčela. Bilo mi čudno što se onako zakacila za cvet. Sad kad sam uporedio fotografije sa neta prepoznao sam je. Insekticidi ne dolaze u obzir.. 21 dan karence ce se preklopiti sa prvim branjem, tako da...
Prošle godine je bila prva berba oko 15. juna. Moj geografski položaj je malo "osunčitiji". Ovo je stanje od pre 3 dana, uz napomenu da vec ima prilicno formiranih plodova. Pokusacu za dan-dva da postavim i njih ovde.Ne bih insekticid u poznom cvetu sad. Okrenite monitor, ja sliku ovde ne znam.Ljubo,nece valjda prva berba 10 juna?Mnogo je to rano,cini mi se...Meni je loh nes poceo da cveta 1 maja,u punom cvetu bio za djurdjevdan,ali mislim da nece prva berba pre 20 juna...