Laki Šumadinac
Novajlija
Prislonica,kod Čačka,100 din.Čačanka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
40dana po 5 cisterni od 4t,svaki dan 2 vagona vode u maline,kupine.... aj nek bude 30 dana a ne 40,reka presusila, u sustini kes za naftu,nafta za vodu,voda za kupine pa sta bude. 25% obranoU poslednjih 40tak dana potrosio sam oko 160 000 litara vode vecinu kroz KPK sistem a mrezom je dosta pokriveno.Skoro da se nista ne vidi,kupina prvo nahrani lastar za sledecu godinu koji je svetlo zelen pa sta ostane ide u plod.Da bi bilo ucinka u zalivanju mora da ide preko 50.litara vode za svaki cokot ili kucicu,ovo sto ja radim i vecina drugih po 10 tak litara npr po cokotu je samo da biljka prezivi...I treba zaliv svakih par dana a ne na 20 dana kao kod mene npr...Ima tu dosta cinilaca po mom skromnom misljenu...A i sa cenom se nisu bas pretrgli...
Hvala punoja ti nebi preporucila kad upekne sunce ima da ti je skuva kupina hoce malo i ladovine
Kod nas se poprilicno posusili lastari i rod smanjen za 20%. Jbg, nije dobila bakar na jesen a proletos kap po kap i jos doslo nekoliko dana sa vrucim vetrom... Dzaba i 4 puta po 60l vode po cokotu. Ostalo je nesto malo, za 2-3 branja ali i to je kisa sj..alaJel bere jos neko,ili samo ja?
Uzele se parice,pa se smirile strasti...
Ovde veceras smanjili tf na 120 plus dest,Cacanka i dalje 100 plus deset.
Kakvi su prinosi?
Imate li problema sa zrenjem?