tipsarevicn
Član
Cacanka 120 tf 130 plus prevoz ko vozi u hladnjacu
Kod Miljkovica i kod Lacka su ti obe po 130,a verovatno i kod ostalih samo za ovu dvojicu znam licno. Na otkupnim mestima,a za hladnjace prevoz kasnije dogovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cacanka 120 tf 130 plus prevoz ko vozi u hladnjacu
Ja veceras dao u komsiluku covek otkupljuje za Miljkovica tj. Sweet home i cena kaze tf 130 Cacanka 120.Juce sam brao samo Cacanku i pisao mi cenu 110 na istom otkupnom mestu.Kod Miljkovica i kod Lacka su ti obe po 130,a verovatno i kod ostalih samo za ovu dvojicu znam licno. Na otkupnim mestima,a za hladnjace prevoz kasnije dogovor
Meni je taj iz B. Crkve nudio 110din za Cacanku, a taj dan mi je Papo (HarmonikasBela Crkva hladnjaca, Cacanka 100 din ,loh nes 130 din,Mojkovic hladnjaca Cacanka 110 din,loh nes 130 din
Ja veceras dao u komsiluku covek otkupljuje za Miljkovica tj. Sweet home i cena kaze tf 130 Cacanka 120.Juce sam brao samo Cacanku i pisao mi cenu 110 na istom otkupnom mestu.
Ili me laze ovaj moj otkupljivac ili tebi informacija nije tacna.
Ako je ovo prvo nece da valja.
Jedan moj rodjak skoro otvorio hladnjacu izmedju Trsanovaca i Lepenca i on je danas placao 120 i jednu i drugu,malopre sam se cuo sa njim.
Mislim da ce cena jos gore kada ogreje ovih dana,kod mene je otprilike Cacanka obrana jedna trecina, a tornfree danas bio tek treca berba.
ma nece, ne sekiraj seDanas cacak bez cene,verovatno se vraca na 100