szeki-telep
Član
Naravno,ako je sve idealno kao kod tebe!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega,hoces reci zavisno od hraniliceNaravno,ako je sve idealno kao kod tebe!
Svi dobiju zrno tovljenici i maticne zenke ali to je kolicina koju pojedu za 10min a seno imaju uvek pred sobom u jaslama.Seno mogu jesti koliko zele.
Gebi granule imaju kokcidostatike pise na deklaraciji.a kunicima davati 5-7dana za ciscenje jecam ovas tritikal detelinu.Na gebijevim piše 5 dana,a nemaju kokcidiostatike.
Ja mojima mesam stocno brasno, prekrupu, mlevenu detelinu, kasikicu kostanog brasna, malo posolim i to im je obrok, plus seno, a za ciscenje prekrupa je po meni ok
Ovo mi je baš čudna ishrana za zečeve. Zečevima se uglavnom daje zrnasta hrana, nikako prekrupa.
Mislim da se granule prekidaju deset dana pred klanje.
Sent from my HUAWEI U8815
Potpuno si upravu.Ranije nisu imali,a kupovao sam ih godinama.Sad nakon tvog posta siđem u podrum da pročitam i imaju i antioksidans pored kokcidiostatika.Ali avaj,naduvaše mi se neki zvekani,a nikad ranije taj slučaj u mome kunićarniku.Gebi granule imaju kokcidostatike pise na deklaraciji.a kunicima davati 5-7dana za ciscenje jecam ovas tritikal detelinu.
Da im nisi davao sveže trave.Potpuno si upravu.Ranije nisu imali,a kupovao sam ih godinama.Sad nakon tvog posta siđem u podrum da pročitam i imaju i antioksidans pored kokcidiostatika.Ali avaj,naduvaše mi se neki zvekani,a nikad ranije taj slučaj u mome kunićarniku.
Vruljo u pravu svi koji kažu da baš sve znaju malo to znanje dovodim u pitanje, nikad nije sramota potražiti savet dali od mladjeg ili starijeg kunićara, a svaki savet je uvek dobar.
- - - - - - - - - -
Da im nisi davao sveže trave.