Kultivatori (špartači)

Ma kad bre da stignem jos i to.Nista inovativno.Skinuo nosace i zadnje motike ,navario popreko flah 50x15mm i nabacio motike.Danas sam probao i lepo to ide.Jedino sto cu sutra kupiti sire te motike sto idu na S opruge.Ove sto sam ja stavio su sada sirine 112mm a uzecu nove od 150mm.
Jedina mana je sto manji usevi moraju da se pipkaju tj. polako vozi.

Mindjusar evo ti slika kukuruza da ne budes neobavesten.
20150529200917.jpg

E sokole tu sam te cekao. Secas si mi lane dao majicu pise neki M... Company iz jednog sela u okolini NSa. Od sta se kladimo da cu sutra biti u toj majici,zapravo biraj hoces i na papir da nacrtam Za Mindjusara? Jel smes da se kladis od kilo pecenja?

- - - - - - - - - -

Samo ti je glava veca,za ostalo ne bih komentarisao a i tebe upozoravam da se suzdrzis tih komemtara. Moze se lepo reci da je do struka.

- - - - - - - - - -

Pecenje u Sikiju ili Travici,da ne posaljes kilu nekih reslova od rodjendana.

E sokole tu sam te cekao. Secas si mi lane dao majicu pise neki M... Company iz jednog sela u okolini NSa. Od sta se kladimo da cu sutra biti u toj majici,zapravo biraj hoces i na papir da nacrtam Za Mindjusara? Jel smes da se kladis od kilo pecenja?

- - - - - - - - - -

Samo ti je glava veca,za ostalo ne bih komentarisao a i tebe upozoravam da se suzdrzis tih komemtara. Moze se lepo reci da je do struka.

- - - - - - - - - -

Pecenje u Sikiju ili Travici,da ne posaljes kilu nekih reslova od rodjendana.
Ako budete klopali u Sikiju klopacete mozda moju prasad hahahah

Nazad
Vrh