Kultivatori (špartači)

Da vam pokazem kako sam ovih dana preradio tupanjca na drugacije sklapanje baterija,fabricki nisu bili dobro uradjeni pa sam ovako preradio .
9r51j9.jpg

14d3ud1.jpg
2s6oeu0.jpg

Nikola da li te opruge sto pomazu pri podizanju bocnih baterija nesto vrede?Ja bi stavio na moj olt spartac jer dve baterije oltove da dizes ima da ti otpanu jaja.Vec sam imao patent na podizanje sa cekrkom ali se ti zupcanici pod opterecenjem obrusili.Material neverovatan,bitno da se cakli.Dosta su teske ove olt baterije pa bi nesto da smislim da mi je lakse.I kada sam vec oduzio da pitam.Ako stavim hid klip na spartac da li mi treba jos nesto od ventila jer na traktoru imam samo jedan izvod za hid.

2 cm nije mnogo,a ako bas hoces da eliminises i taj luft,mozes zameniti biksne,koje se nalaze napred gde je mazalica (na drugoj slici se vidi taj deo)

Poravnaj osovine i stavi nove čaure u nosaču baterija. Mada za 2cm ja to ne bih dirao....
-----------------------------------------------------------
Kolega je bio brži....

Moze li neko da mi kaze precnik tocka na IMT spartacu, onaj sto okrecece osovinu preko lanca na kutijama za vestacko djubrivo??? Koliko zube ima zupcanik na njemu?
Treba da napravim jedan tocak...

Nazad
Vrh