Kod druga je bio sa znakom Y .Zna li ko od čega paše volan na majevicin špartač za repu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod druga je bio sa znakom Y .Zna li ko od čega paše volan na majevicin špartač za repu?
Isti posao i mi radili na nas tupanjac,ako je i kod vas greda 60x60 ,jel se ne plasite da ce da se krivi mozda ?,ja mislim da ojacam nekako gredu.Ovih dana se i kod mene malo radilo, naime drugar je 3. na vasaru kupio starog cetverorednog tupanjca i jos dve baterije pa smo se bacili na posao. Napravili smo od njega sestorednog sklopivog radi transporta i ulaza kroz kapiju. Ostale delove smo sve izremontovali i generalno ga ocistili i ofarbali. Kod tupanjca smo uzeli nove motike, opruge i sve caure u tockovima tako da je sad sve kao novo, jos samo da vidimo kako ce biti u radu.
Imam slike ali upload ide jako sporo,videcu kasnije da ubacim koju sliku kako sam ja odradio.Uglavnom kod mene su drugacije sarke,dok ojacanja sam odradio ispred grede sa kvadratnim cevima,mislim da su 50x50x2mm,jedan kraj je zavaren za sarku a drugi za nosac tocka kojim se upravlja tokom spartanja,tako je i druga strana isto odradjena.
Uglavnom bez ojacanja mi nije bilo sigurno,pre nego sto sam stavio ojacanje, kad uhvatim za sam kraj grede dok je spartac rasiren,mogu je pomerati po 5+cm u svim pravcima,tokom spartanja to bi se jos vise savijalo.
http://www.metalmania.rs/proizvod/78Ima li negde da se kupi po gvozdjarama cev za spartac 9x9 cm, debljina 5mm?
Neko mi rece da se ne moze naci ta dimenzija, jer je tada namenski pravljeno za imt,da li je to tacno?
Onda bih morao da trazim negde staru gredu od spartaca po oglasima
narucen tupanjac od 6 reda sklopivi,treba da stigne do kraja nedelje,cena 1750e.
Auu bogte Nikola,pa sada ce se neki tvoji sremci odavde sa foruma pojesti od ljubomore.Narucen Tupanjac od 6 reda sklopivi,treba da stigne do kraja nedelje,cena 1750e.