Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko moze da kosta ovakav spartac?Jedan komsija ga ima i hoce da ga proda a ne zna da mi kaze cenu.Kupio bi ga zbog depozitora a i mislim da nisu losi.Ja se držim još stare navike i starog dobrog špartača;
[/IMG]
Tek je danas izašao u "šetnju"...
a šta je sa vlagom zar ne rekoste da spremač više izvlači vlagu od drljače a što se dubine tiče i klasične motike mogu da idu duboko koliko želiš a kako se ponašaju s opruge gde ima dosta trave da li hoče da zaguši
Gusio bi i to dosta cesto.Danas sam prihvatio da uslužno ošpartam 3 kj suncokreta ali kad sam došao na njivu u startu sam hteo da odustanem kada sam video taj BRLOG ali me vlasnik molio da barem probam krug-dva
i ja probao..................i uradio. Malo je gušilo ali ipak sam uradio
[/IMG]
[/IMG]
Pitanje za članove koji imaji špartače sa S oprudama? Kako bi se pokazali "S" špartači u ovakim njivama? Dali bi i oni gušili ???
Ja mislim da ti ni zagrtači neće trebati, samo spusti radnu dubinu S opruga za 2 cm i opleti po gasu i biće zagrnuto lepše nego sa zagrtačicama!imam 2 spartaca sa komandama, na jednom sam ove sezone namontirao S opruge i moram priznati da lakse radimo sa njim, ko nema iskustva sa ovom varijantom nebi trebako da "kudi konja kojeg nije jahao"
lakse se drzi S i brze teramo.
dal je lakse traktoru, mislim da je isti djavo i sa S i sa klasicnim, nema neke razlike.
normalna konstatacija da S ispusta vlagu vise nego klasika, al nemoze se porediti sa spremiranjem jer se ovde radi o maloj dubini i povrsinskoj vlagi koje ima na pretek ovih dana.
kada je njiva zakorovljena ili ima dosta zetvenih ostataka, naprimer capurja, tu je S u neverovatnoj prednosti, nema zagusenja, samo gas. sto mene licno i naj vise nervira kod spartanja, stani, digni, otresi ,ocisti, jeb.. radnju takvu...
100% dajem prednost S varijanti. na drugi spartac ce mo namontirati zagrtace, za svaki slucaj ako se pojavi neka trava pa da je ogrnemo )
Danas sam prihvatio da uslužno ošpartam 3 kj suncokreta ali kad sam došao na njivu u startu sam hteo da odustanem kada sam video taj BRLOG ali me vlasnik molio da barem probam krug-dva
i ja probao..................i uradio. Malo je gušilo ali ipak sam uradio
[/IMG]
[/IMG]
Pitanje za članove koji imaji špartače sa S oprudama? Kako bi se pokazali "S" špartači u ovakim njivama? Dali bi i oni gušili ???