Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto su mi ove god radili (stariji) Dominioni i rota disk mogu ti reći da roda disk više kruni kuk na otkidačkim pločama u odnosu na Dominioni.Mnogo,mnogo bolje melje tuluz rota disk ali,moraš strogo pratiti vrstu!Čim mrdneš levo desno 15cm odmah ostaje za njim tuluz po 80cm visine,isto je i sa izlaskom i ulaskom u parcelu(ostaje visoko posečeno)Kako se pokazao Gerighoff Rota disc oko 2007-08 god kolko dobro sitni stabljiku kukuruza bez sečke i dali su bolji od Capela sličnih godišta.
Ja da sam na tvom mestu uzeo bi Capelo.Pozdrav, treba mi pomoc oko hedera za kukuruz i suncokret. Ponovili smo se lexionom 430. Ovo nam je prvi kombajn. Treba nam sada adapter. 6redi da bude sklopiv i da radi i kukuruz i suncokret. Interesuje nas polovan adapter. Mozda i neki jeftiniji za remont. Hvala unapred. I sta mislite o olimacu?
Sta sam sad zgresio?Mico pa ti si se sad skroz zbunio
Remontovacu ga sigurno,uopste nije to problem.Problem mi je koji uzeti,oros ,dominoni,dbf...Nemam iskustva ni sa jednim(sem zmaja).Zato tako razmisljam(ne znam da li sam u pravu)6-7 k plus remont=10,pitanje koji sistem skidanja useva uzeti zbog suncokretaTibi,ako zeliis da ga remontujes sam onda mozes da nadjes Capelo za te pare i odradi ga cak i neku drugu marku,ako zelis dobar tesko da ces naci ispod 15000-16000e da je sklopivi.A vec ako ces das tolike pare za polovan onda uzmes nov da ne mislis puno i da se ne cimas oko remonta.
Gledao sam na oglasima clasov adapter polovan je oko 18000 i to je jedna od nizih cena uglavnom su 20 i vise ..
Tibi jesi li uzeo lexiona iz profiagrara!?
Za 6-7000 e, 6 reda sklopivi nećeš naći nikakav, nema teorije...Remontovacu ga sigurno,uopste nije to problem.Problem mi je koji uzeti,oros ,dominoni,dbf...Nemam iskustva ni sa jednim(sem zmaja).Zato tako razmisljam(ne znam da li sam u pravu)6-7 k plus remont=10,pitanje koji sistem skidanja useva uzeti zbog suncokreta