Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto su mi ove god radili (stariji) Dominioni i rota disk mogu ti reći da roda disk više kruni kuk na otkidačkim pločama u odnosu na Dominioni.Mnogo,mnogo bolje melje tuluz rota disk ali,moraš strogo pratiti vrstu!Čim mrdneš levo desno 15cm odmah ostaje za njim tuluz po 80cm visine,isto je i sa izlaskom i ulaskom u parcelu(ostaje visoko posečeno)Kako se pokazao Gerighoff Rota disc oko 2007-08 god kolko dobro sitni stabljiku kukuruza bez sečke i dali su bolji od Capela sličnih godišta.
Ja da sam na tvom mestu uzeo bi Capelo.Pozdrav, treba mi pomoc oko hedera za kukuruz i suncokret. Ponovili smo se lexionom 430. Ovo nam je prvi kombajn. Treba nam sada adapter. 6redi da bude sklopiv i da radi i kukuruz i suncokret. Interesuje nas polovan adapter. Mozda i neki jeftiniji za remont. Hvala unapred. I sta mislite o olimacu?
Sta sam sad zgresio?Mico pa ti si se sad skroz zbunio![]()
Remontovacu ga sigurno,uopste nije to problem.Problem mi je koji uzeti,oros ,dominoni,dbf...Nemam iskustva ni sa jednim(sem zmaja).Zato tako razmisljam(ne znam da li sam u pravu)6-7 k plus remont=10,pitanje koji sistem skidanja useva uzeti zbog suncokretaTibi,ako zeliis da ga remontujes sam onda mozes da nadjes Capelo za te pare i odradi ga cak i neku drugu marku,ako zelis dobar tesko da ces naci ispod 15000-16000e da je sklopivi.A vec ako ces das tolike pare za polovan onda uzmes nov da ne mislis puno i da se ne cimas oko remonta.
Gledao sam na oglasima clasov adapter polovan je oko 18000 i to je jedna od nizih cena uglavnom su 20 i vise ..
Tibi jesi li uzeo lexiona iz profiagrara!?
Za 6-7000 e, 6 reda sklopivi nećeš naći nikakav, nema teorije...Remontovacu ga sigurno,uopste nije to problem.Problem mi je koji uzeti,oros ,dominoni,dbf...Nemam iskustva ni sa jednim(sem zmaja).Zato tako razmisljam(ne znam da li sam u pravu)6-7 k plus remont=10,pitanje koji sistem skidanja useva uzeti zbog suncokreta