Kukuruzni adapter za kombajn

Hurli je pitao za sestoredni adapter. Velika je razlika izmedju 3 reda i 6 redi. Ti sa trorednim sa srednjim redom gadjas a prvi i treci red imaju odstupanje od 5 cm. To nije nikakav problem i verujem da je islo kako treba.
izvini nisam obratio paznju jer sada sam kratio adapter i stavio ga na 75 a strucnjaci mi pricaju kako necu moci da berem redove sejane na 70 adapter je inace sada 4 reda

4 reda na 75 hoce da izbacuje klipove sa strane ako je sejano na 70. Ja sam zbog toga pravio stranice na adapteru.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Imam geringhoff agram adapter četiri reda stari tip sa roto sečkom, pa me interesuje neko reperno podešavanje okidačkih ploča i valjaka. Čitao sam temu ali nisam pronašao.

Uzeo kod Huđika noževe i čaure ali šrafova nema, gde bi njih mogao pronaći, pitao sam njih nekoliko i nemaju...
IMG_20200819_141620.jpg

IMG_20200819_141522.jpg

IMG_20200819_101026.jpg

Juče bio, uzeo četiri komada nema više. Mislio sam da sve stavim novo, ali ipak ću morati kombinovati sa starim, šta da se radi.

Da li zna neko na prodaju neki sklopivi sestoredni adapter ? Osim ovih sto su n oglasima. A da je u dobrom stanju. Do 10-12 hiljada.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Da li je možda neko pravio neku zaštitu na adapteru da mu ne ispadaju klipovi sa krajnjih redova? Ja imam u planu samo još nemam sliku u glavi kako da izgleda...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nijedan adapter koji mi je radio nije imao ogradu ali negde je ispadanje minimalno (Capelo sa spiralama) a negde malo vise npr cuveni Zmaj.

Ja imam te burgije, za kukuruz su odlicna stvar, ali na suncokretu sam morao da dodam skroz okolo 50cm. Nemam nigde slike sa strane i pozadi, bilo je malo komplikovanije zato sto sam morao sve na sarke zbog sklapanja.
787d5187452358827666a49486a6f3e5.jpg
e0d532b82791286ad14a0701e74159be.jpg

Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока

Pravili smo mi ogradu za Capella, mogu ti slikati danas kad dođem s posla... Samo što joj treba dorada, nije pružena do vrha kljuna pa hoće da kači kukuruz kad je nagnut na stranu...
Ajde ako nije problem da vidim i kod tebe kako izgleda...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh