cicimoric
Član
Hurli je pitao za sestoredni adapter. Velika je razlika izmedju 3 reda i 6 redi. Ti sa trorednim sa srednjim redom gadjas a prvi i treci red imaju odstupanje od 5 cm. To nije nikakav problem i verujem da je islo kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izvini nisam obratio paznju jer sada sam kratio adapter i stavio ga na 75 a strucnjaci mi pricaju kako necu moci da berem redove sejane na 70 adapter je inace sada 4 redaHurli je pitao za sestoredni adapter. Velika je razlika izmedju 3 reda i 6 redi. Ti sa trorednim sa srednjim redom gadjas a prvi i treci red imaju odstupanje od 5 cm. To nije nikakav problem i verujem da je islo kako treba.
Jesmo bio je dugacak sraf na adapteru gde se kaci brza spojka, pa su serviseri skratili sraf i onda je kandza lepo legla i sad otvaraDa li ste uspeli da ga rasklopite
Pravili smo mi ogradu za Capella, mogu ti slikati danas kad dođem s posla... Samo što joj treba dorada, nije pružena do vrha kljuna pa hoće da kači kukuruz kad je nagnut na stranu...Nema. Običan capello...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ajde ako nije problem da vidim i kod tebe kako izgleda...Pravili smo mi ogradu za Capella, mogu ti slikati danas kad dođem s posla... Samo što joj treba dorada, nije pružena do vrha kljuna pa hoće da kači kukuruz kad je nagnut na stranu...