Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema zare oros,ima bateriju za claas,a hgmam i ja jednu claas..
novi valjci za taj zmaj nema da se kupe.jedino u bajsi ako ima polovan,ali je paprena cena,ja imam za taj adapter zupcanike privodnih lanaca,drugaciji su nego na starijim modelima.
@zuza.sta ti treba za taj oros?
Iskreno nisam siguran, ali milsim 500 evra. Uglavnom preskupi su, ali tako su mi upakovali u cenu pa je je tako ispalao mada mi se cini da mi nece puno ni trbati posto kombaj ide tacno izmedju redova.koliko dodju ponistivaci,dal ima posebno da se kupi
turski samo izdaleka lici na adapter,Jel to nov adapter ili polovan? Jel gledao neko one turske adapteri, dal to vredi nesto?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Zasto tako mislis? Nije valjda da su kao prikolice.turski samo izdaleka lici na adapter,
Fantini 6 r,sklopivi 30 000-32 000Ako govorimo o 6R sklopivom bez pdv-a onda to izgleda od prilike ovako.
Akturk 22k, Capello 31-33k, Dominoni 28k, Olimac Drago GT 36+k, Oros(najnoviji) 40+k, a za Fantini nisam siguran.
Almex ima u ponudi Demo Capelo iz 2015/2016 koji su 24k, ali na njih nema povracaja, ili barem nisam siguran kako bi dobio povracaj posto su mi u Almexu rekli da na racunu mora da stoji demo.