U kukuruzu nikad bio, a i neceskontao sam Claas je No 1 i nista vise
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kukuruzu nikad bio, a i neceskontao sam Claas je No 1 i nista vise
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
axial je cudoU kukuruzu nikad bio, a i nece
E bas sam to hteo da kazem al nije me nisam razumenPrva slika je iz Claasovog prospekta. Adapter je sa dodatnim tarupom i verovatno su pazili prilikom slikanja da posao bude maksimalno kvalitetno odradjen.
Druga slika je moja sa najobicnijim Capellom. Brzina UVEK 7.5 km/h nebitno dal je prinos 2t ili 10t/ha.
U to vreme kada smo kupovali adapter moj je kostao 23k a isti takav Claas samo na sklapanje nesto preko 40k. Verovatno je Claasov od kvalitetnijeg materijala ali mojih par desetina KJ kukuruza godisnje jako zadovoljava i Capello.
Adapteri renomiranih proizvodjaca posao odrade maltene isto ili sa nekom minimalnom razlikom. Jako puno zavisi od kombajnera jer ako je budala i vozi brzinom kojom bi ga i panduri kaznili zbog brze voznje nece nijedan lepo da radi.
I ne zaboravite kada uporedjujete adaptere ( ovo vazi i za kombajne ) gledajte da budu isto godiste ili barem slicno. Ako je kombajn nov dal je NH, Claas, JD ili nesto trece odradice posao jako slicno.
Claas kod nas ima prednost zbog dostupnosti rezervnih delova i zbog kasnije lakse prodaje.