Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ćeš doneti kući?prvo da se pohvalim kako sam ga kupio. Bio ja kod coveka kuci i razgledao adapter. Adapter mi se odma dopao, ali cena nikako. On mi reko da treba sutradan da prodje jos neko da ga vidi , pa ko da vise njegov je. Ja mu objasnio situaciju da ja placam najbolje od svih , jer ja to ne kupujem za trgovinu. Kad bio danas da mu platim i upittam ga ja ko je juce dolazio , znam da ima jedan lik koji kupuje za Acu iz Klenka. Kaze mi on da je taj lik bio i jos cetvorica. Ali svi su mu davali smesne cene.
ne znam kako je kod tebe,ali mislim da laverda i NH imaju jako slicnu konstrukciju,tako da ako izmedju sina na bubnju imas ogromne cetvrtaste profile,blinde ti nisu ni potrebne...joj neznam kolko ima sina a blindi mi trebaju 8...
Mislim da na 190-ku ide 6-oredni adapter.Kakav ti treba? Imas u oglasima 4 reda adapteri za Zmaja koliko zelis.