Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije isto, ni izdaleka. Moj kukuruzni je bio od NH, pa sam ga prepravljao na DF. Nisam video kako se kači na NH, ali je totalno drukčije, kod mene čak ni ugao kačenja niji odgovarao.hvala Atila na pomoci... Jel zna neko dal je na DEUTZ FARH i na NEW HOLLAND isto kacenja na adapteru?
Jel u Bečej-Gamagro? Pozdravi Jošku, ja sam preko njega uzeo kombajn a od njega adapter.a ja sutra idem da gledam jedan geringof bio na df...
treba mi 6 reda zmajev ili neki strani 5 ili 6 redi,sve zavisi kolko je novaca.Kakav ti treba? Imas u oglasima 4 reda adapteri za Zmaja koliko zelis.
Javi se clanu Branko91 ima on nesto za prodaju.treba mi 6 reda zmajev ili neki strani 5 ili 6 redi,sve zavisi kolko je novaca.
da,model 3890,ali ne znam da li je bolje uzeti petoredni ili sestoredni adapter za njega.a sestoredni sklopivi kako cujem su izuzetno teski.kod mene nema nista izmedju sina moram da stavim blinde...a ti imas laverdu?