Kukuruzni adapter za kombajn

Napokon i moj adapter je gotov sutra u njivu na probni rad i doštelavanje ako je nešto potrebno a evo i slika po obećanju od ranije.
2431etc.jpg
2e6a2is.jpg
2cdojr.jpg
2uol64p.jpg
mugba0.jpg
2upwrxf.jpg
2ed6y3t.jpg
5kekrb.jpg
2nun4mp.jpg
evo ti pa gledaj šta te interesuje ali mogao si barem da prelistaš par strana i naišao bi na ove slike

hvala ti.. pomoglo mi je i pregledao bi da mi ovaj internet nije toliko spor trebalo mu je 5 minuta da učita slike s ove strane. (dial up)...

Ne sporim ja to,samo,zar nije bolje uze,pa brze.
Vrebalovi kod nas voze 6 redi,a veci je tucano.

Pa valjda ce moci nositi 8redi :haha: neznam. Sa ovim sam hteo i suncokret vrsiti pa da se ne vozam i trosim gorivo sa 6 onda smo odlucili za 8redni. I kazu da 430 moze da nosi 10-12-14 km/h 6redni ali ako vozis tako brzo sa capellovim adapterom na tarupira tako lepo...jer je malo sporiji od onihh claas, gerighof, pa cu onda u kukuruzu voziti lakse pa ce i lepse tarupirati...videcemo

Uopste su skupi novi adapteri ja sam hteo kapelo 4 reda nesto preko krede pa sam odustao na kraju izasao bi me preko 20 000 evra sa kamatom sigurno.Mogu neki kombajn da kupim za te novce a za njega trazili hrpu papira,hipoteku... .Juce smo pazarili polovan geringhof 4 reda pa cemo videti nadam se da se nece kvariti.

Kad covek ima para za takav kombajn,heder je za njega prava sitnica,50 hiljada evra gore-dole nije nista.

Odličan adapter a bome i kombajn!
Mi smo prije par dana doterali 6 redni preklopni, capello također, ali ne planiram sa njim u suncokret.

mi smo pri kraju skupljanja adaptera na 70 cm i remonta cekam jos neke delice koji su trebali davno da stignu .

Nazad
Vrh