Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa te povrsine u najboljoj godini mozes da izvuces 15-16 zmajevki kad se kosi sa samohodnim kombajnomSa površine od 3 k.j, sejan merkantilni kukuruz P0725 na 19 cm.Ja sam prezadovoljan.
Nesporim da je mereno da u kadu stane preko 20 t.@RatkoPa Mereno je, nema laži.2020 smo imali 8 zmajevki silaže po k.j.Kod nas kukuruz zna da odvali.
Ako se zna zapremina trenc silosa nije problem izracunati plus-minus , jedino je problem sa njegovim silosom sto je sve istreseno najednom , i tesko da je to nabio kako treba , odnosno dole je manja zapreminska tezina silaze , a moguce da je i nabio kako treba ako je posudio neki boenig od 500 tona da to sabije do dna kako treba.Nesporim da je mereno da u kadu stane preko 20 t.
Ali u zmajevku stane od 5 do 6 tona maks zavisi od zrelosti
8 zmajevki po 5 t na kj je oko 4vagona na kj
Za to kukuruz treba da bude 4m i sejan na 15
Opet ponavljam zavisi cime je kosen
Samohodni nabije duplo vise mase u prikolicu nego vuceni
Ja sam dosad skinuo oko 1700 ha usluzno silaze i nagledo sam se svakakvih kukuruza
Najbolji kukuruz koji sam video je almeksov 2019 godine pionir 1535,7 vagona na ha,jaguar je isao 1,5kmh
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk