Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi kako se stoji sa parama, mada uglavnom kao i za kukuruz namenjen branju..kad sadite kurkuz za silazu kolko mu bacite djubre u jesen i uprolec??
Što baš taj ?Ti to za silažu?Sejacu ove godine dzak pomenutog pionira 0725 i as 160 pa cemo videti kako ce se pokazati pionir.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Pa zato sto je slicne fao grupe kao i as pa da stignu zajedno, pionir je fao 630 a as 620. Kasnije grupe ne stizu ni za silazu da stignu a ne za branje.Što baš taj ?Ti to za silažu?
Baš zbog toga i pitam, ako nije za silažu treba uzeti neku raniju grupu zrenja.Kolega alen je iz prijepolja treba uzeti u obzir nadmorsku visinu
Ja sam imao nekoliko godina 0725 i za pionir je visok i ima mase ali nije ni blizu Asu 160, kod rođaka smo radili silažu, to je strašno visoko bilo. Što se zrna tiče imao je duplo manje nego pionir.Kod mene je as bio 4 ipo metra bez problema, njiva je dobra, e sada ce tu imati priliku pionir pa neka se pokaze. Kazem nije mi problem ni da ima manje mase, samo neka ima dosta zrna, radimo za nas po 13 14 prikolica tako da nije problem povecati povrsinu za 10 20 ari..
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka