VetMed
Član
Hvala. KWS MikadoDobar kukuruz svaka cast. Koji je hibrid u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala. KWS MikadoDobar kukuruz svaka cast. Koji je hibrid u pitanju?
Ne treba uvek sejati samo jedan hibrid, treba probati vise semenskih kuca. Svake godine probam po neki novi za silazu, ali najvece povrsine zauzme mikado. Nisam probao taj pionir, videcemo.I ja ga sijem za silazu. Zadnje dvije godine koristim i p 0725 i ne zaostaje za Mikadom.
Guglam malo i vidim da p1535 dosta kasnije stize. Ja sejem vec 3 godine as 160. Mase stvarno ima dosta, ali kao sto dosta ljudi primecuje i kaze, stoka bi mogla bolje da ga jede, klip nije zadovoljavajuci. Stoga sam i ja planirao da probam jos nesto. Sejao bih as i dalje ali mozda polovinu dosadasnje povrsine. Probao bih ovaj pionir p0725 jer je grupa zrenja tu negde kao as 160. Kod nas je ova fao grupa krajnja granica tako da nista kasnije ne bi moglo. Mikada sam imao samo par redova dao mi drrugar, klip dosta bolji od asa tqko da bih i njega probao mozda. Do sad sam sejao 60ari, sledece godine idem na 1ha.Bolje za silazu p1535 nego p0725. Probao i jedan i drugi.
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Kada je sejan kukuruz? Koji je bio predusev? Kakav je bio prinos?Posao od juče siliranje postrnog kukuruza " u sred zime kad mu vreme nije "