Zmaj 151
Član
ja radim izmedju kamare
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
- - - - - - - - - -
slike su od 2016te godine
- - - - - - - - - -
slike su od 2016te godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega,Ne treba mi za secenje to ce odraditi silokombajn.Treba samo da podigne masu u silos na jedno 6 m visine.Masina bi se hranila lopatama.
U Nemacko Austrijskim oglasima su od 100 do 200 evra.Dok su ove druge par puta skuplje.
Zato me kopka mogu li da izduvaju masu na tu visinu.
Ili ima jos neko resenje,ideja i slicno.
Znam kolega da bi bilo mukotrpno ali nista manje nego sto podignem bale na tu visinu.Razmisljam da ozidam dve vertikalne celije u senjaku,da tu iskoristim prostor i visinu.Najvise me kopka moze li da izduva masu ili ne.Pa da smisljam drugo resenje za to.Najlakse je na kamari na zemlji ali mi fali prostora za to.Kolega,to bi bio mukotrpan posao, ubaciti toliko mase lopatama.Imam taj "puhalnik", teoretski bi moglo ali, bolje ne pokusavaj.
Mislis kako secem? Silazu samo vilom skidam a senazu motorkom secemKako secesije silazu?
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Da li si u isto vreme punio silo jamu sa senazom pa odmah zatim silazom ili je senaza radjena ranije pa je naknadno dodata silaza?