pocerina
Član
Ja sam planirao da mu ponudim 200 evra...:-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Realno je da Kosta i to da mu Neko to istera Iz dvorista,bolje da uzmem 2OO e nego da je baci.ako je neiskoristi do leta nece je ni koristiti je ce stici Nova kvalitetnijaProfa kaze da tih 20t silaze 10 krava ima da jede vise od pola godine. Ako to vredi samo 200E onda je mleko preskupo.Treba biti realan.
Nemoj misliti da sad ja nesto imam protiv tebe ili lose mislim, ali kad razmisljas da uzmes nesto i tim hranis pola godine krave to mora da ima neki kvalitet.Druže pitanje je da li ima 20 tona, a upitan je i kvalitet silaze, zrna nema, još i ako je stabljika bila malo suvlja.
Duga je zima pojesce i jasle kad nema drugo.Tako da verujem da ce se prodati samo da nije budjava.Realno je da Kosta i to da mu Neko to istera Iz dvorista,bolje da uzmem 2OO e nego da je baci.ako je neiskoristi do leta nece je ni koristiti je ce stici Nova kvalitetnija
Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока
Imam ja dosta vise goveda od tih 10, tako da mi ona može trajati oko mesec i po dana.Nemoj misliti da sad ja nesto imam protiv tebe ili lose mislim, ali kad razmisljas da uzmes nesto i tim hranis pola godine krave to mora da ima neki kvalitet.
- - - - - - - - - -
Duga je zima pojesce i jasle kad nema drugo.Tako da verujem da ce se prodati samo da nije budjava.
U pravu si, hrane im dovoljno, mada ni to ne bi bilo viška.@pocerina
Da je tebi frka za hranu, nebi ni pitao forum. Srećom imaš, pa se malo kao femkaš. Šalim se, proceni sam pa nam javi...