Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je to doslo da Sremci kupuju telad u Backoj?Pa zna se za Boru i ovde u Sremu legenda covek pre neki dan smo bili kod njegovog burazera uzeli dva muska teleta.A prosle godine je moj ujak od Bore uzimao sisavce.
Dosta lakse se uklanja. Nema blata kad je kisa i lakse kod smrzavanja.Prošle godine sam preko najlona stavljao zemlju, sada ću probati sa šljunkom, da mi bude lakše i čistije.
Kolege kupio bih do godine jednoredni silokombajn,koji vi preporucujete,da nije tezak za traktor koji ga nosi i da sece sitnije ?!
Kako mislis dva noza i kontra noz?Kao kabasto hranivimo bice to sasvim dobro,samo kad goveda nisu gladna...
- - - - - - - - - -
Mislio sam ratkovu silazu..
- - - - - - - - - -
Ja sam do danas imao zveegers,a pre toga sip..sip krupnije sece,dok kod ovog drugog ima jos dva bubnja,tako da je nesto sitnije sli nije idealno,ja sam bio prezadovoljan,moze i ferguson da radi mada smo ga nosili sa sedmicom i belorusom..najvise me je privuklo sto su jednostavni da jednostavniji ne mogu biti,par lezajeva,par kajiseva,dva noza i kontra noz..nema sta da se pokvari a nisu ni skupi..tako da su meni bili best baj..
Poz zanima me dal je neko merio zmajevku koliko stane silaze u nju .
Da li je neko merio koliko kg silaže stane u kikindu ili dubravu ?
Potinger mex 2Kolege kupio bih do godine jednoredni silokombajn,koji vi preporucujete,da nije tezak za traktor koji ga nosi i da sece sitnije ?!