panonac
Prijatelj Foruma
Kod nas za sada nema nema tih ptoblema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kada je Sava govorio jos pre 3 godine,ljudi nema leka za diabrotiku samo plodored,da mi je sa 1,25 popadao kukuruz 90% mislili su neki clanovi da lazem i da je taj vid zastite donekle siguran!Videcete da nije,ja znam iz licnog iskustva,ako bude susna godina kao ova bice stete 50% garant!diabrotica u Banatu radi opasno na ovu susu i vrucinu.Osetio sam na svojoj kozi,bez obzira na ponco pada ko lud za sada je 10 posto pao a klima se dosta biljaka i ima musica...
Fotografiši da vidimo kako izgleda...diabrotica u Banatu radi opasno na ovu susu i vrucinu.Osetio sam na svojoj kozi,bez obzira na ponco pada ko lud za sada je 10 posto pao a klima se dosta biljaka i ima musica...
bice stete i bez diabrotice,kukuruz iz kasnije setve nikakav,vlage nema nistaaaaa ALI OD NISTA NISTA...A kada je Sava govorio jos pre 3 godine,ljudi nema leka za diabrotiku samo plodored,da mi je sa 1,25 popadao kukuruz 90% mislili su neki clanovi da lazem i da je taj vid zastite donekle siguran!Videcete da nije,ja znam iz licnog iskustva,ako bude susna godina kao ova bice stete 50% garant!