tamara1611
Banned
Pogresno branko!Branko je napisao(la):Jedno dobro rešenje je kasna setva, znači u maju, i raniji hibrid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogresno branko!Branko je napisao(la):Jedno dobro rešenje je kasna setva, znači u maju, i raniji hibrid.
A zašto je ovo pogrešno?tamara1611 je napisao(la):Pogresno branko!Branko je napisao(la):Jedno dobro rešenje je kasna setva, znači u maju, i raniji hibrid.
Lala iz Banata je napisao(la):Ponco nema veze sa dijabrotikom, to je prodavanje magle. Sejao pretplosle godine B23 tretiran punom dozom Ponca, i opet je bio kriv i padao, isek'o sam ga u silazu.
Farmer II je napisao(la):A zašto je ovo pogrešno?tamara1611 je napisao(la):Pogresno branko!Branko je napisao(la):Jedno dobro rešenje je kasna setva, znači u maju, i raniji hibrid.
nece ovaj link, prikazuje :Ovako nesto,gotovo identicno nasao sam na svom KWS Kitty koji je sejan 12.05. kao postrni usev,posle mladog luka...Kukuruz je u 10-11 listu...http://www.omafra.gov.on.ca/IPM/engl...-rootworm.html Bojim se da ce je ove godine biti dosta,zima nije bila tako jaka i jajasca su prezivela...Tu ni Pocncho ni Furadan ne pomazu samo plodored,a kod nas u selu seju 60-70 % kukuruz na kukuruz
Ne mogu da verujem da su vec tolko napredovali
Inace u vezi ovih crva i sprecavanja njihovog napredovanja, predstavnik jedne semenske kuce mi je objasnio da nikakva zastita na semenu ne moze da ga zastiti dovoljno da stigne da napravi prinos do jeseni, vec da je jedino resenje ubacivanje nekog insekticida prilikom setve, znaci mora sejalica sa specijalnim depozitorima namenjenim za to.