Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmak 24cm u redu, dogodine razmišljam nešto da stavim još ređe.Koji razmak? I koliko padavina?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prosjek u ataru tko ozbiljnije radi.druze jel to prosek atara vaseg ili dole na nizoj zemlhji i koj hibrid.skidao sam u petak usluzno kod boksica sto jenekih 3-4km od vas pa prosek oko 11m po jutru na 38j.a bilo je svega po parclama od 300kg do 30m pojurtu.ovo sve sto jesejao 1 maja nije dobacilo tonu po hektru
Kako su prošli Dkc hibridi kod vas?I kod mene kraj.. oko 5% povrsina sam dao za silazu drugu jer nije bilo klipa i ni kombajn da se plati, ostalo smo skidali.. od 750 do 4500 kg/kj.. ukupan prosek, racunajuci i onaj silirani, je 2400 kg/ kj.. najveca razocarenja su 9944 sa puno biljaka bez klipa i ne puno bolji 0710 svaki skoro ima klip ali na mnogo klipova po 50ak zrna..
U HR različite FAO grupe za isti naziv hibrida
Nije visoko stablo. Imam ga na parceli zajedno sa iteligensom i dosta je nizi. Odličan hibrid!Svaka čast,ja se dvoumim između Hipolita ,Donžuana i Gira.Koliko je stablo Gira ,kažu da je niže od ostalih .