MOMOSARIC
Član
Zato sto matic nikome ne stavlja lajk , i ima jos par clanova koji to ne praktikuju , pa da im ne ometam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Generalno slusajuci ljude koje poznajem a imaju veze sa ukrajinom, tamo nije kamen na kamenu ostao. Pola zemlje nije ni posejano. Nema muske radne snage. Tako da te price jeftin uvoz ne verujem.Optimisticno kolega, ali nemoj da se iznenadis uvozom iz .......? Kao psenice sto je bila 44 din, 2022.g. pa je jedva prodao 07.4.23g. RR po 28 din. Uvezli iz Ukrajine. Brzo zaboravljamo, a zapisano stoji sada sam pogledao. Tako da, zelim ti srecu (a cuvaj i ledja) Pozz
Proizvodnja kukuruza i manjak muske radne snage ?Generalno slusajuci ljude koje poznajem a imaju veze sa ukrajinom, tamo nije kamen na kamenu ostao. Pola zemlje nije ni posejano. Nema muske radne snage. Tako da te price jeftin uvoz ne verujem.
A sto mislis da nekom stocaru u februaru martu nije realno da prodam kukuruz po 30-35?
Ne brini cuvam ledja ide sve kipovanje na spuz. Ide lako i brzo.
Pricam sa covekom kome je zena iz ukrajne i ima cerku sa njom. Kaze bili pre mesec dana tamo zena i dete nije se cuo sa njima 7 dana poludeo covek. Pola zemlje razoreno ratom, nema struje, nocu bombardovanje, beze u podrum, nema hrane. Mislis da neko u takvim uslovima misli u setvi kukuruza koji je realno dzaba. Kaze covek sad ste isle i nikad vise da vide rodbinu.Proizvodnja kukuruza i manjak muske radne snage ?![]()
Pricam sa covekom kome je zena iz ukrajne i ima cerku sa njom. Kaze bili pre mesec dana tamo zena i dete nije se cuo sa njima 7 dana poludeo covek. Pola zemlje razoreno ratom, nema struje, nocu bombardovanje, beze u podrum, nema hrane. Mislis da neko u takvim uslovima misli u setvi kukuruza koji je realno dzaba. Kaze covek sad ste isle i nikad vise da vide rodbinu.
Ovo neka budala, ne verujem da ima mnogo ovakvih slucajeva. Tu je glava u torbi. A verujem da je zapad izvukao zitarice sto su imali pre rata za sitne pare prve godine rata u zamenu za malo zelembaca, oruzija i "podrske" usa i ostalih sejaca demokratije.
To je vizuelna obmana, zapravo se radi tenku preprušenom u kombajn, lula je kamuflaža za top...
Realna cena je ona koju prodavac i kupac dogovore. Ja nebi prodavao ispod 40 din. Veliko Gradiste je glavni recni granicni prelaz, gde se prevozi rasuta i kabasta roba. Tu su prave info. o uvozu i izvozu nase robe. (tu sam radio). Zato tvrdim da je Srbija uvozila zito (primorana od EU) i cena naseg je pala sa 44,43 din. u prolece 2023. na 25-28 din. Veliki pozzGeneralno slusajuci ljude koje poznajem a imaju veze sa ukrajinom, tamo nije kamen na kamenu ostao. Pola zemlje nije ni posejano. Nema muske radne snage. Tako da te price jeftin uvoz ne verujem.
A sto mislis da nekom stocaru u februaru martu nije realno da prodam kukuruz po 30-35?
Generalno slusajuci ljude koje poznajem a imaju veze sa ukrajinom, tamo nije kamen na kamenu ostao. Pola zemlje nije ni posejano. Nema muske radne snage. Tako da te price jeftin uvoz ne verujem.
Samo pozitivno g.Maticu.@MOMOSARIC Život mi zavisi od lajkova...![]()
I kod njih je lose sto se tice kukuruza. Gde je navodnjavano je ok. Oni nekako vise imaju psenice,repice, suncokreta nego kukuruza. Bar mi se cini ove godine.