sale ratar
Član
Danas omlatio na suncukretištu rwa gloriet sa 12,1% vlage. prinos šac metodom (poštoje ostavljen kući) 2100-2200kg po kj.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas omlatio na suncukretištu rwa gloriet sa 12,1% vlage. prinos šac metodom (poštoje ostavljen kući) 2100-2022kg po kj.
možda će te iznenaditi tanka kočanka duboko zrnoJa danas obrao 55ari dkc 5092 jedva se skupilo 2,5 korpe od zmaja 214, nema vise od 1000-1200kg u zrnu (mozda sam i preterao), videcu sta ce biti od p9911 isto ce ici u klipu, kasmir cu skidati u zrnu pa cu videti verujem da nece biti ispod 4000kg/h
Zašto si svoj najbolji kukuruz prodao za silažu?Kod mene u selu većina nema šta da nabere od kukuruza, sve je otišlo u silažu, nema hrane, nema sena, nema kukuruza, nema mase za silažu, treća godina za redom sa lošim prinosima kukuruza i trave. Ja sam juče prodao 1.5hektar jednom drugaru za silažu, računali smo da bi imalo oko 5tona zrna, na 30dinara i tako je prihvatio, samo da ga skinem sa dnevnog reda,nemam snage ni volje da ga berem a ni kasnije da se zajebavam sa prodajom. Ovo ostalo ide za svinje, neće biti prinos veći od 3 tone po hektaru i to uopšte nije delovao kao loš kukuruz. Naša cela opština, ne verujem da ima 20% da može dobaciti 3-4t po hektaru, većinom nema ništa.