isti slučaj i kod Pionira P9944, a kod Pionira 0217 metlica 10 kraka i baš puno polena ima.Da ali i ostali imaju slicno .
Ne kapiram sta se tu desava.
Da nam nisu podvalili seme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isti slučaj i kod Pionira P9944, a kod Pionira 0217 metlica 10 kraka i baš puno polena ima.Da ali i ostali imaju slicno .
Ne kapiram sta se tu desava.
Samo taj problem imas?udjem juce u kukuruz i imam sta da vidim! na veeeelikom broju biljaka,list kod klipa je polomljen tj.nije polomljen nego je jnsekt ostetio centralni deo lista i on se presavio. list je jos uvek zelen ali nikako mi se ovo ne svidja
I to sto kazes. Ako mozes pomoci ,ako ne cuti.Svakom je njegov problem najveci, uvek bilo
u zivotu se bavim analizom i analitikom, svaka pojava ima svoj uzrok i rezultat. kada je susa kukuruz se susi i to je jasno vidljivo,kada se jave grinje na soji moze se pretpostaviti zasto i kako ih tretirati. ovo mi je problem jer je uzrok meni barem nepoznat a rezultat ovoga ne mogu ni pretpostaviti.Samo taj problem imas?
Ako sam sve ove godine na forumu mesto primetio to je da Momo nije zlonameran niti pristrasan po bilo kom pitanjuu zivotu se bavim analizom i analitikom, svaka pojava ima svoj uzrok i rezultat. kada je susa kukuruz se susi i to je jasno vidljivo,kada se jave grinje na soji moze se pretpostaviti zasto i kako ih tretirati. ovo mi je problem jer je uzrok meni barem nepoznat a rezultat ovoga ne mogu ni pretpostaviti.
a inace komentar je bas dripacki...