Mušovac
Član
Ja sam danas spremio kombajn za silazu. Kontam za 10 dana secem redom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su sve prevare, imam sada na primer na parceli mog brata, na tri hektara neki ZP, mislim da je 555 i dkc 5092 ostatak, kupljen zato što su ga neki ishvalili, razlika je nenormalna, prvo u visini preko 30-40cm, ZP se nosi odlično sa ekstremnom supom dok je dkc završio, možda još 4-5dana i šteta je 100%.voleo bih da promoteri dodju i da objasne u čemu je problem.Nek se sad pokazu super skupi hibridi , akvamax i tako to.
DKC od sjaja do ocaja!To su sve prevare, imam sada na primer na parceli mog brata, na tri hektara neki ZP, mislim da je 555 i dkc 5092 ostatak, kupljen zato što su ga neki ishvalili, razlika je nenormalna, prvo u visini preko 30-40cm, ZP se nosi odlično sa ekstremnom supom dok je dkc završio, možda još 4-5dana i šteta je 100%.voleo bih da promoteri dodju i da objasne u čemu je problem.
Izgleda da je tako.DKC od sjaja do ocaja!
Pa kad kombajn uđe gle čuda. Dkc bude barem nešto dok zp skroz tropa....To su sve prevare, imam sada na primer na parceli mog brata, na tri hektara neki ZP, mislim da je 555 i dkc 5092 ostatak, kupljen zato što su ga neki ishvalili, razlika je nenormalna, prvo u visini preko 30-40cm, ZP se nosi odlično sa ekstremnom supom dok je dkc završio, možda još 4-5dana i šteta je 100%.voleo bih da promoteri dodju i da objasne u čemu je problem.