Paracinac88
Član
Ako ovako nastavi ne pomazu ni kozne gace kukuruzu
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Ukrajini je još gora suša nego ovde.Ne sekiram se za lager. Uvesce otpadnu psenicu iz Ukrajine. Gradovi ce i dalje ziveti na otpadu kao i do sad. Nista se krucijalno desiti nece osim sto ce velika vecina poljoprivrede propasti, osim navarvno jagodara, malinaram, povrtara... Ima narod da jede pire i da pece krompir kao nikad, a usput i da jede dzem od maline i jagode. Ma milina ima da nam bude.
Da je jos gora ne bi zatrpavali ostatak europe... Nema to veze hrane ocito ima u izobilju. Nama je glavni problem Brazil i onda sve ostalo...U Ukrajini je još gora suša nego ovde.
Nije nama Brazil niscaa kriv, sami smo najveci krivci.Da je jos gora ne bi zatrpavali ostatak europe... Nema to veze hrane ocito ima u izobilju. Nama je glavni problem Brazil i onda sve ostalo...
Kod nas dijelovi njiva gdje se svaki dan uvrce, tu vec gubi par % od potencijala. Ozbiljnije gubitke prinosa ocekujem za nekih 10 12 danaNiko ne postavlja slike kukuruzasigurno su jako dobri pa nece niko da slika.. sta mislite koliko jos mogu ozdrzati bez kise a da ne utice na rod? Ako ga uopste i bude..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nama ko nama nije nitkoo drugi u pravu si, ali mislim ako, sad dodjr do ozbiljnijeg podbacaja (a moglo bi bez kise) da ce puknit uskoro ova prica sa arendama jer dobar dio ljudi nece imati za zivot novce a kamoli za arendu.Nije nama Brazil niscaa kriv, sami smo najveci krivci.
Ne sećam se da sam tražio tvoje mišljenje.Ti se okreces vec 5 god
Ta prica se vrti vec pa evo da ne preteram 5+ godina i svaka je poslednji ekser i svaka je pucanje i opet vidim nove mehanizacije u okolini....da se razumemo, daleko od toga da zelim da se to desi i da likujem, ali mislim da se o tome samo prica i suska a da se isto tako svake godine soli i soli djubrivo kao da nema ni k od krize, plus se hvale rekordimaNama ko nama nije nitkoo drugi u pravu si, ali mislim ako, sad dodjr do ozbiljnijeg podbacaja (a moglo bi bez kise) da ce puknit uskoro ova prica sa arendama jer dobar dio ljudi nece imati za zivot novce a kamoli za arendu.