Kukuruz 2025

SVe je isti hibrid i ista partija semena.100 s.j Pioneer-a 9911 je u pitanju.
Nije moje, drugarovo je.Prolazio danas i gledam katastrofu.Nazovem ga i javim mu, posle je on zvao mene i išao da obiđe.

Ја сам имао тако бели кукуруз. Прскање је било мерлином. Није била јака доза. Не могу са сигурношћу да се сетим а мислим да је пресеван после тога. Песковито земљиште.

Ја сам имао тако бели кукуруз. Прскање је било мерлином. Није била јака доза. Не могу са сигурношћу да се сетим а мислим да је пресеван после тога. Песковито земљиште.
ovo potvrdjujem da je merlin bio opasan ako se stavi jaca doza

pre nekoliko godina je drugar duplirao ovratine i sav je bio beo,preziveo jeste ali daleko manje roda kasnije videlo se ocigledno da je bio manji

ako je stavio malo jacu dozu merlin flexa,uz ove padavine moguce da se aktivirala hemija posto se aktivira posle svake kise

ja sam sa medeyom tako prosao na jednim ovratinama,pre nekoliko godina

Ja sam proteklih dana podosta preklapao po 2-3 reda sa adengom. Videćemo hoće li biti tih belih kukuruza.
Medeya nema protektant, dok opet merlin ga ima pa kažete da kukuruz ipak pobeli.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Preživio, jedva haha…kad je u depresijama dobar za dalje se ne sekiram..
Tu u depresijama mi se prije znao uvijek svake godine u ovim fazama razvoja i ranijim sušiti i samo nestajati pa se izgubi 10-20% sklopa na tim njivama al evo zadnje 4g nije bilo toga..

7ba990630af5496320899aeca8a5f478.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh