Kukuruz 2025

@Miki44
Koji je to deo atara?
Medenjača ili Perlek verovatno, odnosno ritovi pored Tise. Ili je zalivano?
Stvaraš pogrešnu sliku ako ne navedeš gde su parcele i šta je radjeno..
Na gornjoj zemlji koja čini najveći deo atara ovakvih nepodgorenih kukuruza nema.

@Miki44
Koji je to deo atara?
Medenjača ili Perlek verovatno, odnosno ritovi pored Tise. Ili je zalivano?
Stvaraš pogrešnu sliku ako ne navedeš gde su parcele i šta je radjeno..
Na gornjoj zemlji koja čini najveći deo atara ovakvih nepodgorenih kukuruza nema.
Ovo je kod duple krivine prema Srbobranu. Nije zalivano. Sejan 23.04. Na 21cm razmak. Bačeno 130kg/kj ureje. Dekalb 5075

@Miki44
Taj deo prema Turiji i Srbobranu uvek malo više kisne moraš priznati.
Ove godine i taj Dekalb 5075 izgleda dobro prolazi.
Kako god za najveći deo kukuruza na gornjoj zemlji Bečejskog atara ovaj je primeran.

@Miki44
Kako god za najveći deo kukuruza na gornjoj zemlji Bečejskog atara ovaj je primeran.

Taj deo oko nove farme je pokisao par puta kad u cikeriji nije pala kap. Ali mislim da je u prolece bilo bolje kise na gornjoj zemlji (oko jezera i brega) i moji kukuruzi su tamo mnogo bolji nego npr prema srb u jarosu gde je mnogo nizi teren. Isto 5075 i 5182.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Miki44
Taj deo oko nove farme je pokisao par puta kad u cikeriji nije pala kap. Ali mislim da je u prolece bilo bolje kise na gornjoj zemlji (oko jezera i brega) i moji kukuruzi su tamo mnogo bolji nego npr prema srb u jarosu gde je mnogo nizi teren. Isto 5075 i 5182.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ove godine taj deo jeste kislo. A prošle godine pada u Bečeju i do farme i dalje ništa

Na drugoj parceli iza Gojkovih silosa tamo mi još bolji kukuruz posejao oko 05-10.04. Svaka stabljika ima klip i to dosta velik klip. Bacio oko 60kg/kj 6-24-12. 24cm je razmak

Пионир 0710 биће за Свиње😁 сетва 03.04Припрема и остало све клепетуше од механизације шкарт...
IMG-20250803-153209803-HDR.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh