Mislim da je ona iz IlandzeTo za biogas elektranu iz VŠ ritova ili...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je ona iz IlandzeTo za biogas elektranu iz VŠ ritova ili...?
Ja sam taj na zalost. Dao ga u prolece 2013 kravarima u selo i to neke zamene radio....Tačno a taj isti kukuruz koje čuvao u leto 2013 bio 13 din
Ti si imao drugi problem , njihov je da je u zemlji bilo previse vlage, puno gnojiva i jako visoke temperature , biljke jako brzo rastu(tako je reko onaj sa fakulteta) i metlica ostane cvrsto zamotana u listu(pokazuje na videu) ,tek kad oprasivanje zavrsi metlica izlazi i listova , a taj problem nijsam imao prilike da vidim , sve metlice su vani kod pocinje da rastu klipovi.O tome smo pricali , prvo sloba i ja ,pa ostali.
Problem naš je sto je to doslo zajedno sa ailušom i vručinom a kod njih je opet idealna godine da su nama takvi kuruzi ,pa nek fali koje zrno , rupa svejedno neće ostati.
Oni su zimski pre 3-4g kad je bila ista situacija,krenuli po 25e posle odustali.Imaju svoje dosta pod sistem možda su loše procenili.Mislim da je ona iz Ilandze
Jeste donekle drugi proplem ,ali ima tu nešto zajedničko , a vezano je za najnovije hibride . Isto je i kod mene izašao na vrhu samo jedan klas ,a ostali čekali zavijeni u listu ispod kao ovaj što pokazuje . Kod nas je bilo pakleno tih dana . Vidis da i oni nisu načisto i prvi put se susreću sa tim . Pripisuju to naglom porastu i preidealnim uslovima . Mozda i nije toTi si imao drugi problem , njihov je da je u zemlji bilo previse vlage, puno gnojiva i jako visoke temperature , biljke jako brzo rastu(tako je reko onaj sa fakulteta) i metlica ostane cvrsto zamotana u listu(pokazuje na videu) ,tek kad oprasivanje zavrsi metlica izlazi i listova , a taj problem nijsam imao prilike da vidim , sve metlice su vani kod pocinje da rastu klipovi.