Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema veze koji je hibrid ,pšenica ove godine kao predusev katastrofa a zašto nemam pojma.Mene isto to muči ali su pioniri, neki modri neki zuti, ružnije kukuruze nisam imao. Predusev pšenica, nicanje odlično ali posle tuga.
Ja sam danas odradio aminokiseline i dodao ureu folijarno. Tačno se vidi gde je iole malo brega tu je modar i napreduje, gde se slivala voda tu ćuti. Sumnjam i da ga hemija muči od tolike količine vode koja je pala.I kod mene strnjika predusev, oprskano totalom i u zaštiti adengo. Kod mene dekalb i pioniri. Ali na strnjikama gde je isto odrađeno ZP za klip i singenta rasturaju. Išao sam jedan prohod folijarno i aminokiseline i nista. Šta da probam sad
P9911. Bas je žućkaste boje. Dobio je fino mešavine a bogami i Kana. Poprsakao sam nekom šećernom vodicom, videćemo šta će biti.Koji je kukuruz u pitanju, da nije DKC, kod mene 4897 isto ćuti slabo kreće kao da ima TBC.
Meni se cini od hemije, vidis kako je pobeleo na seedini i tu pukao. Mozda neko preklapanje, ili si zastao sa ukljucemom prskalicom...Imam ovakav kukuruz ovde onde je kriv i polomljen vrh od cega je to od hemije ili neceg drugog?![]()
![]()
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jedino sam pre 12 dana iso skaut i terbutilazinKasna primjena hormonskog herbicida , npr dikamba,2.4d,fluroksipir..
Uf dva zemljišna herbicida plus lošija zemlja plus puno padavina još ako je puna doza i ima hladnoće idealno za izbeljivanje (mezotrion).Jedino sam pre 12 dana iso skaut i terbutilazin
Sent from my SM-A528B using Tapatalk