obi
Član
Mene isto to muči ali su pioniri, neki modri neki zuti, ružnije kukuruze nisam imao. Predusev pšenica, nicanje odlično ali posle tuga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema veze koji je hibrid ,pšenica ove godine kao predusev katastrofa a zašto nemam pojma.Mene isto to muči ali su pioniri, neki modri neki zuti, ružnije kukuruze nisam imao. Predusev pšenica, nicanje odlično ali posle tuga.
Ja sam danas odradio aminokiseline i dodao ureu folijarno. Tačno se vidi gde je iole malo brega tu je modar i napreduje, gde se slivala voda tu ćuti. Sumnjam i da ga hemija muči od tolike količine vode koja je pala.I kod mene strnjika predusev, oprskano totalom i u zaštiti adengo. Kod mene dekalb i pioniri. Ali na strnjikama gde je isto odrađeno ZP za klip i singenta rasturaju. Išao sam jedan prohod folijarno i aminokiseline i nista. Šta da probam sad
P9911. Bas je žućkaste boje. Dobio je fino mešavine a bogami i Kana. Poprsakao sam nekom šećernom vodicom, videćemo šta će biti.Koji je kukuruz u pitanju, da nije DKC, kod mene 4897 isto ćuti slabo kreće kao da ima TBC.
Meni se cini od hemije, vidis kako je pobeleo na seedini i tu pukao. Mozda neko preklapanje, ili si zastao sa ukljucemom prskalicom...Imam ovakav kukuruz ovde onde je kriv i polomljen vrh od cega je to od hemije ili neceg drugog?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jedino sam pre 12 dana iso skaut i terbutilazinKasna primjena hormonskog herbicida , npr dikamba,2.4d,fluroksipir..
Uf dva zemljišna herbicida plus lošija zemlja plus puno padavina još ako je puna doza i ima hladnoće idealno za izbeljivanje (mezotrion).Jedino sam pre 12 dana iso skaut i terbutilazin
Sent from my SM-A528B using Tapatalk