MOMOSARIC
Član
Ta cijev nema veze sa tim trakama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema, ta cijev ide do plastenika, trake će biti povezane na plastične cijevi.Ta cijev nema veze sa tim trakama?
Nisam vidio da neko to kod nas koristi, za povrće koriste alkatan, a kukuruz malo ko zaljeva.Ja vec vise godina koristim isti lejflat sa cesmicama ponovo . Samo smotam i ostavim vani
Isti problem i kod mene takodje dekalb išpartan, išao sam 3 puta sa prihranom preko lista i razbacao 200kg/h ureje i nikako da krene, hemija ga ubijaPozdrav. Imam problem sa kukuruzom Dekalb. Nalazi se u 5-om listu i ne napreduje. Prva dva lista su mu osušeni. Sredina je sveža. Šta koristiti od preparata
Koji je kukuruz u pitanju, da nije DKC, kod mene 4897 isto ćuti slabo kreće kao da ima TBC.Pa 3-4 lista. Negde i manje. Je l tek sada se ispoljila toksičnost? Zar ne bi trebala pre?
Šta je predusev kod mene je strnjište i žičar ga pati nejednak je i donja dva lista su po obodu crvenaPozdrav. Imam problem sa kukuruzom Dekalb. Nalazi se u 5-om listu i ne napreduje. Prva dva lista su mu osušeni. Sredina je sveža. Šta koristiti od preparata