Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zrna 17% vlage je bilo6 tona klipa ili suvog zrna po ha?
Hvala drugPosto si zemljak da objasnim
Hirosima ti je kombinacija od 4 aktivne materije terbutilazin, mezotrion, nikosulfuron i rimsulfuron, neko je hvali, neko je kudi, moje misljenje je da za uspjesno djelovanje ove kombinacije treba imati poprilicno cistu njivu koja nema ekstremni napad nekog korova.
Ima tema u djelu foruma o zastiti usjeva ili kako se vec naziva
Sto se tice poponca, njega uspjesno resava aktivna materija dikamba u dozi 0.5 L/ha do 5 lista kukuruza, sa tom aktivnom materijom nije se igrati u vecem kukuruzu jer ga zna bas unistiti. Pored Cambia, dikambu imaju, Banvel, Agrodinmark, Plamen...
Kako kod koga solidnu.Pa eto vidis . Prilicno malo za proslu solidnu godinu.
Da li je neko sejao P9241?Kod mene dosta čudan po pitanju nicanja, jednu parcelu sam presejao, druga nije nešto reprezentativna po pitanju sklopa, nije za presevanje naravno ali mi se ne sviđa.Prvi put da su mu nicanje i rani porast katastrofa.
Солидна година? Можда код тебе, код мене, на пример, није била ни близу солидне.Pa eto vidis . Prilicno malo za proslu solidnu godinu.
Ja sam ga sejao prvi put, bile su velike vreće uvoz Francuska, nikao je odlično možda fali 5% biljaka, napreduje super ali je dobio neku crvenkastu boju na listovima!Da li je neko sejao P9241?Kod mene dosta čudan po pitanju nicanja, jednu parcelu sam presejao, druga nije nešto reprezentativna po pitanju sklopa, nije za presevanje naravno ali mi se ne sviđa.Prvi put da su mu nicanje i rani porast katastrofa.
Onako ne bas idealna u maju vise padavina dok jun i jul poprilicno susni sa extremnim temperaturama na jugu srbije bilo najvise toplotnih talasa pala solidna kisa tek krajem jula pocetkom avgusta i to popravilo situaciju prinos oko 6 t je sa 0kg djubrivaPa dobro , kakva je bila kod Pavle u odnosu zadnjih 5 ,10 , susna , srednja ,solidna,kisna?