Ne moze repa kukuruzu nista.
Podigla se sa nekih nepunih 30 000ha na 50 000ha kroz 2 godine i nije sve na ustrb repe.
Podigla se sa nekih nepunih 30 000ha na 50 000ha kroz 2 godine i nije sve na ustrb repe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto si zemljak da objasnimŠta nazivate hirošima
A za poponac je bio cambio pravo rešenje neznam ima li ga i sada u prodaji
Ako ti sirak ne odradi nikosulfuron,neće ni foramsulfuron., mislio sam da jedno dve njive gde imam belog matorog sirka ponovim sa ekvipom puna doza. Sad se razmisljam da li da kupim za to nekih nepunih 3 kj. Spartanje ide obavezno na sav kukuruz. Zadovoljan sam sa laudisom mnogo bolje ocisti sve nego kinezi....
Sejano je na 38cm takva zemlja sta da se radi nismo svi u plodnoj ravniciNa kolko je ovaj sejan 3 u meter
Pavle nemoj gledati kukuruze vizuelno, gledaj sta kaze vaga. Ja se godinama ubedjujem sa zatucanim stanovnistvom ove drzave (onim delom koji mi je blizu ) da se ne moze vizuelno uporedjivati klip od ZP 666 sejan na 33 cm i od Pioneer 9889 koji je na 20 cm. Vec kad se okruni dobijes drugaciju sliku, a kad predjes preko vage onda vidis stvarno stanje. Ne znam da li tako radis jer slusas druge iz okoline kako je losa zemlja ili si stvarno dugogodisnjim iskustvom zakljucio to. Zemlja sa slike uopste ne izgleda lose, mozda joj treba hraniva ali to joj mozes dati. Pricamo ti iz najbolje namere, probaj uverices se da moze mnogo bolje od 38 cm razmaka, to je bas bas previse..Sejano je na 38cm takva zemlja sta da se radi nismo svi u plodnoj ravnici
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jesam na 1,5 h a ostali 5h isto kao i pre videcu prosle godine prosek bio oko 6t na 1h
Kolega Pavle, jesi li probao ovo što si napisao prošle godine?