Peet
Član
Ne treba se ni truditi objasnjavati Pionirima!Skoro svaki dkc je orporan na vetar naročito dkc 5075 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba se ni truditi objasnjavati Pionirima!Skoro svaki dkc je orporan na vetar naročito dkc 5075 .
To je predopstavljam greška treba da stoji 170 kgKako li su rasporedili 17 kila uree na hektar ?
Itekako i druge semenske kuće imaju hibride koje poležu pod udarom orkanskih vetrova , da se ne zavaravamo da samo Pionir ima…Сви имају неку ману, а пионир баш ону најгору склон полегању. Јебо ти принос и све кад мораш, житним, адаптером да га скупљаш по земљи. Нема тог приноса који то може да надокнади ту патњу при кошењу.
Razmak 37 cm red od reda ili u redu kukuruz od kukuruza?Danas zavrsavam i poslednju parcelu prosek oko 5200 5300kg na hektar kukuruza 12% vlage sy andromeda uporedio sam parcele sa djubrivom i bez djubriva u ovoj godini je razlika bila oko 300kg mozda i manje nego nije bitno, tako da videcu najverovatnije ce i dalje ici po starom folijarno ureja i 37cm razmak i to mu je kakva je godina bila zadnja kisa 2jula ja sam sa moje strane prezadovoljan.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Najbolje da uradi ogled, jednu parcelu koja je prilicno ujednacena podelis na pola i na jednoj polovini uradis jedno a na drugoj drugo. Moras posebno da vrsis i meris ali znaces na cemu si. Opet kazem, treba to ponavljati vise godina jer svaka godina je za sebe..Radim ja analize po njima treba 150 kg map 12:52 ujesen i 120kg ureje kalijuma ima viška nisam bas ni ja zanemario ali probacu i za sledece godine opet pa cu tako presuditi njive su u kodiciji bez korova tako da cemo videti
Sent from my SM-A528B using Tapatalk