sinisa1979
Član
Kws Adonisio, oko 2000kg/kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali si okrunio ili treba da radiš ako nisi sačekaj par danaMoze li mjesec dana stojati kukuruz sa 18% vlage? Pod sjenik na beton ispod je uradjena izolacija.
Može ali pod uslovom da temperatura zrna nije veća od 20 stepeni. Imaš tabelu ovde.Moze li mjesec dana stojati kukuruz sa 18% vlage? Pod sjenik na beton ispod je uradjena izolacija.
Pisao sam za krunjeni kukuruz.Ne bi se ja sa tim igrao, velika je to vlaga. Ima sav da se ubuđavi za nedelju dana.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Poseješ ga ranije u proleće da akumulira niske prolećne temperature u sebe koji mu kasnije pomažu pri skladištenju.Pisao sam za krunjeni kukuruz.
I jedno pitanje:
kako zrno držati na 20 stepeni , ako je temperatura vazduha 40 stepeni?
U kom vremenskom periodu?Ja sam prodavao kukuruz sa 17% vlage i kipovao u halu na veliku kamaru kukuruza, čovijek se bavi trgovinom kukuruza.
U kom vremenskom periodu?
Mialim da je bio septembar, ne baš ovolike temperature.U kom vremenskom periodu?
Nema tu fore vidiš da smo svi izvećali svi smo na off odavno zakucali i nema paljenja do daljnjeg treba nam sveža infuzija ali nema je.Dali na ovom forumu može lepo da se dopisuje ili je ovo neka žešća zajebancija? Na svako pitanje dobijem gomilu gluposti od odgovora.
Šta je fora?