milan11
Član
Koji hibrid ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji hibrid ?
P9911Koji hibrid ?
Kws Kashmir, za sada lepo deluje. Još je mlecan.
Od 3-6 lista određuje se broj redova na klipu, a od 6-9 listova određuje se broj zrna u redu.Broj redova na klipu je sortna osobina i uvek će biti isti broj redova dok dužina klipa zavisi od godine odnosno od uslova vlaga, đubre itd. I ja sam uvek za veći droj redova nego za veći klip jer duži klip za 5cm i 14 redova nema više zrna od kraćeg klipa sa 18 ili 20 redova
14 x 50 = 700Ja sam izbrojao 16,pa sta znam ka vrhu su sitnija. Nije još nalio. Imam u drugom selu 9911 pa cu videti sta je sa njim.
800/20 = 40Broj redova na klipu je sortna osobina i uvek će biti isti broj redova dok dužina klipa zavisi od godine odnosno od uslova vlaga, đubre itd. I ja sam uvek za veći droj redova nego za veći klip jer duži klip za 5cm i 14 redova nema više zrna od kraćeg klipa sa 18 ili 20 redova
Hvala na ovoj informaciji.Od 3-6 lista određuje se broj redova na klipu, a od 6-9 listova određuje se broj zrna u redu.
Zato bi se kukuruz trebao 2 puta prihranjivati.
Pošto mu u 3 listu korjen nije dovoljno velik uz zašitu od korova u 3 listu trebalo bi dodati folijarnu prihranu sa 5-7%dušika, a kultivaciju obaviti nakon 6 lista.
Kad obavim žetvu sve javim pa cu znati za ubuduce.Ta teorija je u praksi sasvim drugacija!
Suludo je izracunati na takav nacin jer nema bas neke veze sa vezom!
Siguran sam da po oku u obilasku mogu biti precizniji nego kad bi racunao na takav nacin kao sto je @STOJA2904 plus, ostace mi digitron citav