Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je da, ali za koju površinu bi trebao taj tifon. Svi koji gledaju navodnjavanje odmah bi sistem za par stotina tisuća eura, a realno može se puno toga napraviti i za manje. Zašto gledati preko 1000 metara crijevo ako je recimo najduža njiva 500m. Bunar je za to najmanje 30 000 eura ako ne i više, ali realno tifon 90/400 je oko 30-40k i on zalije površine poprilično. Ja o tome ni ne razmišljam, ali ni nejdem na velike površine, stoga gledam nešto što ću moći napajati iz postojećih bunara fi63, a to mislim da bi išlo 63/300 ili 75/350 max otprilike, bunari su dosta izdašni...Samo titon,bez kisnog krila,samo top.160 precnik creva,nepunih 500m duzina.
Bolje polovno gledati,ovo sto daje drzava je oko 10k eura povrat,to je nista,mater im jeb...lopovsko,bitno da ciganima daju sve vise.Samo sto polovno nema u srbiji,takvi tifoni samo uvoz.Ocmis Vir10A je 85k eura npr,imate google pa proverite,i nemojte gledati AM model nego A.AM je oko 100k eura.
Vi ako niste znali da ima tifona preko 100 000 eura ,onda sta reci ....zivite u malom svetu .Eno vam polovni na stranim oglasima po 60-75k eura,preko hiljadu metara crevo.
Ja sam sad nedavno uzeo agregat od 82ks sa usisnim crevom sa korpom i tifon fi 100, 350m creva sa topom i sve to što treba da ima u kompletu oko 28.000e+pdv. Tifon sam uzeo zajedno sa jednim čovekom iz sela, njemu je to maksimalni prečnik koji može zbog kapaciteta bunara inače da sam ja sam uzimao tifon uzeo bi fi 125 za sebe...Je da, ali za koju površinu bi trebao taj tifon. Svi koji gledaju navodnjavanje odmah bi sistem za par stotina tisuća eura, a realno može se puno toga napraviti i za manje. Zašto gledati preko 1000 metara crijevo ako je recimo najduža njiva 500m. Bunar je za to najmanje 30 000 eura ako ne i više, ali realno tifon 90/400 je oko 30-40k i on zalije površine poprilično. Ja o tome ni ne razmišljam, ali ni nejdem na velike površine, stoga gledam nešto što ću moći napajati iz postojećih bunara fi63, a to mislim da bi išlo 63/300 ili 75/350 max otprilike, bunari su dosta izdašni...
Visestruko brze navodnjavanje, pojasni mi ovo malo, nauci me?@putin Ti znas kolike ja parcele imam,odakle uzimam vodu ?.To sto tebe boli glava,je za nekog mali tifon,a ja se nikom nisam rugao ili bilo sta,nzm gde sam pisao tako nesto,imam prijatelje i poznanike koji imaju manje tifone pa sta ?.Ozbiljniji tifoni za mene znace visestruko brze navodnjavanje,to je jedino sto mislim pod njima i sto je po meni bitno.
@pidikanac Ko to ima ....
Kod nas je to sve malo skuplje, ali poanta je ista..Ja sam sad nedavno uzeo agregat od 82ks sa usisnim crevom sa korpom i tifon fi 100, 350m creva sa topom i sve to što treba da ima u kompletu oko 28.000e+pdv. Tifon sam uzeo zajedno sa jednim čovekom iz sela, njemu je to maksimalni prečnik koji može zbog kapaciteta bunara inače da sam ja sam uzimao tifon uzeo bi fi 125 za sebe...
mozda kod vasSvi kukaju, a u stvari stanje nije ni blizu kao prošle godine. Pre godinu dana kada smo išli na more kuruzi bili već uveliko pobeleli skoro do vrha. Juče išao istim putem kao lani, bogami požutelog kukuruza nisam video. Daaaaaaaleko je to od prošle godine....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa resis se 10 lanaca i eto ti 100000e i nebavis se poljoprivredomKada bi imao 100 000 evra ne bi se bavio poljoprivredom.
Nemam ni ja al ima zenaPa komšo ja nemam 10 lanaca.
Svako je uneo u brak ono sto ima i svi zadovoljniZnači ti si se bolje oženio nego što se ona udala?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока