Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јел то само Матоном или је ишло још нешто16 sati od prskanja.
Palamida vs maton.
To je samo flekovano na par mesta gde se zemlja nije videla od palamide....
Drndavi mezotrion je mala maca naspram d2.
Palamida bi tu stajala još 2 nedelje najmanje da je prskano mezotrionom, polako žutela a kukuruz bi tu ostao do kolena zbog te palamide na kraju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Godinama smo sejali 9911, ove godine sam resio da menjam hibrid.. Prvi put sejem 9757 i 9889Nemogu prezaliti onaj 9494 kod nas je bio bas dobar…
Koliko si mislio dodati? Ovako nešto sam i ja planirao smiksati (zbog palamide) ali nisam siguran u kom odnosu.Јел решава матон дивљи грашак додао би још и дикамбу
Мислио сам 3 деци Матона и 3 деци ДикамбеKoliko si mislio dodati? Ovako nešto sam i ja planirao smiksati (zbog palamide) ali nisam siguran u kom odnosu.
Takav miks bi trebao da bude ovo https://www.stovet.rs/ratarstvo/kukuruz/pesticidi/herbicidi/?prod_id=100000302848
Resava, Pre 40 god dok nije bilo totala se koristio 2,4 D umesto njega u dozi od 20 lit / haЈел решава матон дивљи грашак додао би још и дикамбу