Rodilo, rastrtilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
9889 dobar ali buđa katastrofa, u direktnom duelu lošiji od NS 3022.Bezecovao pionir 9889 i delalb 5031 za sledecu godinu. Kazu vec im manjka semena ovih kuca...
Znam da nije bas brz odgovor ali kontam da nisam zakasnio nekom prostom logikom po meni ima smisla ako covek nema spartaca sa depozitorom ALI ja bi tako radio da odmah!!! iza njega sa spartacem pa da se vestak umesa u zemljuDrustvo da li je neko probao da prehrani kukuruz ciklonom sto baca u redove,umesto spartacem? Vredi li to nesto?
Uf ja sam bio zadovoljan jako ove godine. Istina nije imao 'sanse' da pocne budjati ali valda se nece zadesiti opet neki vremenski maler pa da pocne budjati ove sezone...9889 dobar ali buđa katastrofa, u direktnom duelu lošiji od NS 3022.
Ja imam godinama 0865 super se pokazao ne zaostaje za ostalima mnogo(cak sta vise i bolje) ali ga ove godine nece biti, sto se tice vlage to da , i druga mana lose se bere koji god berac ga brao opet ostane na njemu sasa. I ove godine skuplji za 1300 din po vreciNije los...kod nas su se lepo pokazali ti pionirovi niskobudzetni...jedino sporije otpustaju vlagu....