Maska je q od ovce.Nema ništa bez Mesurola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje kad su fazani........oni bar mogu u lonacNama su prosle godine vrane pravile identicnu štetu
Ja sam dobio desetak sličnih pitanja na jutjubu i fejsbuku pa me zanima gde su rađene analize o toj hranljivosti, posebno ''naših'' hibrida? Dok sam tovio svinje, hranio sam ih sličnim hibridima koje sam sejao za prodaju i vršidbu u zrnu, uvek sam imao izvanrednu konverziju hrane i procenat mesa pa me zanima od kad se to promenilo i od kad se rade analize i dele kukuruzi na hranljive i nehranljive, koliko koji ima proteina i slično?Zdravo, treba mi pomoć. Koji hibridi kukuruza (a da nisu domaći ZP i NS) su dobri sa berbu beračem i da su hranljivi za stoku kao naši domaći ili bar približno???
Ja kashmir od kws al da je hranjiv ko domaći nebi rekao.Zdravo, treba mi pomoć. Koji hibridi kukuruza (a da nisu domaći ZP i NS) su dobri sa berbu beračem i da su hranljivi za stoku kao naši domaći ili bar približno???
evo i drugi kazu da ima razlike. Kod mene se inace seju ZP i NS oduvek. Ja nastavljam samo ZP ali bih ubacio jos neki hibrid strane sorte zbog veceg prinosa a da ga stoka jede posto sam i ja cuo da neke sorte nece stoka ni da pomirise...Ja sam dobio desetak sličnih pitanja na jutjubu i fejsbuku pa me zanima gde su rađene analize o toj hranljivosti, posebno ''naših'' hibrida? Dok sam tovio svinje, hranio sam ih sličnim hibridima koje sam sejao za prodaju i vršidbu u zrnu, uvek sam imao izvanrednu konverziju hrane i procenat mesa pa me zanima od kad se to promenilo i od kad se rade analize i dele kukuruzi na hranljive i nehranljive, koliko koji ima proteina i slično?
Kws provereno moze. Dok sam tovio, sejao sam ga. Ima razlike i u tipu zrna pa mi se cinilo da zrno tipa zuban lepse jedu a kod kws-a je vecina hibrida tipa zubanevo i drugi kazu da ima razlike. Kod mene se inace seju ZP i NS oduvek. Ja nastavljam samo ZP ali bih ubacio jos neki hibrid strane sorte zbog veceg prinosa a da ga stoka jede posto sam i ja cuo da neke sorte nece stoka ni da pomirise...