grunt
Član
Шта мислите о мешању истог хибрида један третиран други не?Дали би то омело црва да прави штету?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema od toga ništa. Žičar nađe svako pojedinačno zrno. Ako neko zrno nije tretirano biće biljka napadnuta i oštećena. Kod mene kada je veći napad žičara onda pojede i tretirano seme. U tom slučaju jedino pomaže insekticid koji je ubačen pored semena tokom setve.Шта мислите о мешању истог хибрида један третиран други не?Дали би то омело црва да прави штету?
Ako mogu da mi odgovore ovi što hoce ovih dana da seju. Da li i na koju dubinu (u cm) idete sa setvom? Negde sam pročitao da treba da se juri vlaga i ako je rana setva onda ide pliće a ako je kasnija onda ide dublje (10cm).
Zp 555 za klip nema osipanja prilikom berbeSta izabrati za berbu u klipu? Povrsine male i losija zemlja, nije mi toliko ni bitno, vazno je samo da ga berac sto lakse obere i nema rastura. U ponudi su BC 525 i 582, najjeftiniji. Zatim zp 555, pa SY Carioca koji je najsuplji.