Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jasno je svima da u slucaju cestih padavina su prinosi bolji. Poenta? Pa i imali ste prosle godine mnogo vise padavina od nas, to u ostalom i prinosi vam govore.Poenta je ono što sam ti boldovao, kod nas ništa a svi drugi se podaviše od kiše... Da je stvarno bilo "kiše i kiše" kad je bilo potrebno valda bi onda i prinos bio veći od tih 17 meteri po jutru. Napisao sam prinose za više godina da bih pokazao da može da rodi više kad se poklope uslovi, ali i da omane kad se isti ne poklope.
I na kraju kod vas prinosi bolji nego tamo gde je kiša padala uvek kad je potrebno...
Opet ponavljam da ste svi imali mnogo vise padavina od nas prosle godine.Ne druže, nemoj tako. Nisam ja sebi uvrtio u glavu da kod vas uvek ima kiše, nego je problem bio što si ti napisao da samo kod vas nije bilo kiše a da su je drugi imali u izobilju. Nisu je svi imali u izobilju! I objasnio sam ti da sam na to poentirao, naveo ti moje prinose da vidiš da uz kišu mogu da imam daleko preko 2t, ali kad je nema onda su prinosi manji. Znači, navođenje prinosa je samo trebalo da potkrepi tvrdnju da kiše nije bilo u izobilju kako ti tvrdiš.
Što se tiče prinosa iz 2019, rekao si da i tu grešim pa eto da ne ispadne da samo neistine govorim sam tražio da mi napišeš tvoj prinos. On me ne zanima, već se sećam dobro da sam bio iznenađen vašim prinosima s' obzirom na kukanje te godine. Tad sam rekao da gde je koliko bilo kiše gledam po prinosima a ne po kukanju na nedostatak iste. Sad sam samo ponovio taj utisak kao reakciju na ono kod nas ništa a kod drugih koliko hoćeš.
I ovim bih stavio tačku na dalju diskusiju ko kome ne veruje i sl. I ovako je ovo debeli off u ovoj temi.
Da bar nešto bude u skladu sa temom da napišem da sam danas dobio seme Pionira 9911. Naručio sam još Pionir 0217 i Pionir 9300. To seme još nije stiglo kod dobavljača. Nadam se da će ga ipak biti...
Kolko je 9911 kod vas? Ima li negde Kasniti da se nadje?
Kad saznas javi,ovde se ubijaju sa cenama od 7000 po vreci netretiran.Nisam još saznao tačnu cenu, ali sam saznao da se cena za setvenu jedinicu tretiranu insekticidom Lumiposa uvećava za 1155din + 10% pdv.
2017 g - 2400 kg/kjОве године ћу пробам дкц хибриде наручио сам дкц 5068 и остало иде Рајфајзен.Какав је овај 5068 у неком вишегодишњем просеку узимајући у обзир повољнију производну год.и мање повољну?