MOMOSARIC
Član
Sta je proja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fao 350. Ranije dolazi 2 do 3 dana nego 9757. I bolje naravno vlagu otpusta nego on. Stres jako dobro podnosi naspram drugih hibrida. Konkretno susu ili manjak padalina. Naravno da bude ko u banatu i on kiksa Al u pravilu bi trebao najmanje kiksa to naspram drugih hibrida. Znaci pricam ovaj dio Hrvatske uz granicu sa Sudom. Npr kolege 50 km dalje od nas pljuju po njemu i nije im se nesto pokazao kazu....Kako otpušta vlagu p9415?
Koji je to fao?
Ja mislim da sam među prvima ovde na forumu sejao ultra hibrid i to 684 čak su mi govorili da nisam normalan jer je to navodno GMO al bilo pa prošlo. Inače ne rodi ništa manje od običnog kukuruza koi nije ultra. NS ima 444 ultra ZP 684 nije za zrno jer je Fao 600.Kolege treba mi pomoc jel neko od vas probao neki ULTRA hibrid? Koliko manje rodi od normalnog kukuruza i koji hibrid bi preporucili za skidanje u zrnu?
Koji hibrid preporucujete sa osobinom najjaceg korjena , znaci koji mislite da moze da busi zbijeno tlo ? Mozda dkc 4717 ili P 7025 ili P0216?Grupa nije bitna.
Еуралис Бласун дуо 420 фао група.Kolege treba mi pomoc jel neko od vas probao neki ULTRA hibrid? Koliko manje rodi od normalnog kukuruza i koji hibrid bi preporucili za skidanje u zrnu?