Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine struke nema.Šta kaže struka i iskustvo koliko opada vlaga na dnevnom nivou sa ovim temperaturama? U nedelju merena vlaga 18,90
Od 0.2% pa do preko 1% dnevno zavisno od dana, temp. i vetra.Šta kaže struka i iskustvo koliko opada vlaga na dnevnom nivou sa ovim temperaturama? U nedelju merena vlaga 18,90
A jbga ima i vise sigurno,...to su nekakvi parametri negde ima da skine i do 2% na 30 stepeni uz vetar aj ga znaj.Meni se desavalo da je u 4 dana sa 18 vlage palo na 13.5 a mislim da je mnogo toplije ovih dana. i ja sam bas u frci oko skidanja,padaju klipovi stablo se lomi a najavljuju losije i vlaznije dane od petka. Podice se vlaga ali me vise zabrinjava neki jak vetar,mislim da ce steta biti znacajna. Ne znam ali idem danas da merim vlagu na tom famoznom pioniru 217 on mi je kritican ove godine@F.E.A.R
ako je ko danasnji dan do 27-28 temp i blagi vetric? Jel ima sanse 1% dnevno?