Slikaj ga u podne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slikaj ga u podne.
Mislio sam u vezi sušeMa jok od 2010
Pa naravno da je od ove godine Jesenas zaorao 200kg/kj NP 16x20 predsetveno 200kg/kj Urea sejan 23.4 na 21cm seme tretirano sa Biognezdom a sa herbicid ima dodat Boforaktiv, zagrnut i sa moje strane toliko.Inače KWS Kašmir u pitanju.
Neznam da postavim snimak koi sam takođe snimio kada i ove fotografije pa da vidiš kako izgleda njiva preko puta mene. U isto vreme i na istoj temperaturi.inače slika u 18h.Slikaj ga u podne.
Odlicno izgleda druze moj ali budi siguran da nije u takvom stanju zbog navedenih faktora. Moze se on zvati i Kresimir, da nije kise imao ne bi tako izgledao.Ma jok od 2010
Pa naravno da je od ove godine Jesenas zaorao 200kg/kj NP 16x20 predsetveno 200kg/kj Urea sejan 23.4 na 21cm seme tretirano sa Biognezdom a sa herbicid ima dodat Boforaktiv, zagrnut i sa moje strane toliko.Inače KWS Kašmir u pitanju.
Mislio sam jel bilo zrna 3.5 do 4 tone po ha u 2017. Godini jer ako, tako, budem imao mozda ne bih zvao za silazu. Rekli su 20 posto od trzisne cijene kukuruza u, zrnu da bi pkacali silazu a nemam troska prijevoza i troska siliranja oni sve preuzimaju. E sad hoce racuna ti u 8. Mj cijenu kukuruza to bi onda bilo ok a sad koliko silaze moze biti neznam.... Kolega je 2012. Godine imao oko 30 tona po ha silaze kad ih je zvao. Da imam 25 tona silaze na 20 posto cijene od 20 eura kukuruza imalo bi smisla, jer bojim se da ne bude 2012 i 800 kg zrna po ha a to je cisti gubitak. Sa silazom bih pokrilo ulog ako, bi tako, placali i ako bi bilo 25 tona nje (ako je moze biti)Tolko bi moralo biti ako je tako kako pricas . Posto si dogovorio kad te vadi 3.5t po ha?
Na znam kakva bi kisa ovde trebala da padne.Данас тачно у подне !